|
CONCURSUL „Magiun natural de prune Topoloveni – suta la suta natural!”
|
|
04-03-2009, 11:45 AM
(This post was last modified: 07-17-2009 09:37 AM by nicusor_predesel.)
|
|||
|
|||
|
CONCURSUL „Magiun natural de prune Topoloveni – suta la suta natural!”
Concursul „Magiun de prune Topoloveni – suta la suta natural!”
1. Desfasurarea concursului 1.1. Concursul se numeste „Magiun de prune Topoloveni – suta la suta natural!”. 1.2. Concursul se va desfasura la emisiunea „Suporter de serviciu”, in perioada 3 aprilie – 30 septembrie 2009. 1.3. Conditia de participare la concurs o constituie publicarea unui text de maximum 5 (cinci) propozitii, in fiecare saptamana, de vineri pana joi (inclusiv), pe http://www.sptfm.ro, la sectiunea forum/suporter de serviciu/theard-ul - Concurs „Magiun de prune Topoloveni – suta la suta natural!” (http://www.sptfm.ro/forum/showthread.php...1&page=1), ca raspuns la temele anuntate de moderator in cadrul emisiunii „Suporter de servciu”. 1.4. Premiul concursului consta in 3 (trei) bax-uri a cate 6 borcane/bax, la fiecare editie a emisiunii „Suporter de serviciu”, cu produsul promovat in concurs, cate unul pentru fiecare dintre cele mai interesante 3 (trei) postari. 2. Mecanism de acordare a premiului: 2.1. La fiecare editie a emisiunii „Suporter de serviciu”, vineri, intre orele 15:00-19:00, moderatorul anunta tema pentru postari si locul unde poate fi gasit theard-ul pe forum. 2.2. In fiecare zi de concurs, moderatorul va folosi urmatorul mecanism: 2.2.1. Pentru a putea participa la concurs, ascultatorii Radio Sport Total FM trebuie sa posteze mesajul de raspuns la tema anuntata de moderator pe http://www.sptfm.ro/forum/suporterdeserviciu/theard-ul Concurs „Magiun de prune Topoloveni – suta la suta natural!”, in fiecare saptamana, de vineri pana joi (inclusiv); 2.2.2. Moderatorul va desemna cele mai interesante 3 (trei) postari, castigatori fiind publicati pe acelasi theard: http://www.sptfm.ro/forum/suporterdeserviciu/theard-ul Concurs „Magiun de prune Topoloveni – suta la suta natural!”; 3. Premii: 3.1. Premiul concursului consta in 3 (trei) bax-uri a cate 6 borcane/bax, la fiecare editie a emisiunii „Suporter de serviciu”, cu produsul promovat in concurs, cate unul pentru fiecare dintre cele mai interesante 3 (trei) postari. 3.2. Premiile se vor acorda zilnic, de luni pana vineri, de la 12:00 – 18:00, la sediul Sport Total FM, situat in Pantelimon, in spatele Pietei Delfinului, Str. Torentului, nr. 2-4, sector 2, Bucuresti, doar impreuna cu actul de identitate pentru validare. 3.3. Numele castigatorilor de la concursul „Magiun de prune Topoloveni – suta la suta natural!” vor fi postate pe site-ul http://www.sptfm.ro, la sectiunea forum/suporterdeserviciu, pe theard-ul rezervat special acestui concurs, in fiecare vineri, inainte de ora 15:00. 4. Participanti: 4.1. Poate participa la concurs orice persoana fizica, varsta minima 18 ani, indiferent de sex, nationalitate sau religie, care intra in direct la Radio Sport Total FM, in conditiile si in perioada stabilita prin regulament, cu exceptia angajatilor Organizatorului si ai celorlalte societati implicate in mod direct in organizarea si desfasurarea Promotiei (inclusiv ai Reprezentantilor si imputernicitilor Organizatorului), a sotilor si a rudelor de gradul intai ale acestora. 4.2. Participantul urmeaza a se prezenta la locul si in termenul indicat de Radio Sport Total FM, pentru a beneficia de premiu. Premiile vor putea fi ridicate pana la data de 30.10.2009. 4.3. In situatia neprezentarii participantului in termenul acordat sau nu este indeplinita orice alta conditie impusa de prezentul Regulament, premiul acestuia nu va fi acordat. 4.4. Dupa predarea premiului catre castigator, se va incheia un proces verbal, semnat de reprezentantii autorizati ai Organizatorului cu castigatorul, ce va fi inscris cu datele de identificare complete (numele, prenumele, adresa, numarul de telefon, seria si numarul buletinului sau cartii de identitate si CNP-ul) ale castigatorului. 4.5. Dupa acordarea premiului, numele castigatorului si premiul castigat vor putea fi publicate de catre Organizator pe site-ul postului de radio http://www.sptfm.ro/forum/suporterdeserviciu/theard-ul Concurs „Magiun de prune Topoloveni – suta la suta natural!”. 5. Diverse 5.1. Participarea la aceasta Campanie implica acceptarea regulamentului stabilit. 5.2. Regulamentul de participare sta la dispozitia oricarei persoane sau autoritati interesate si va putea fi pus la dispozitie tuturor celor care solicita acest lucru in scris pe adresa Radio Sport Total FM, Str. Torentului 2-4, Sector 2, Bucuresti. 5.3. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica Regulamentul oficial, urmand ca astfel de modificari sa intre in vigoare numai dupa anuntul prealabil de prezentare a acestor modificari. Asculta live „Suporter de serviciu”, mereu vineri, intre orele 15:00 si 18:00. „Suporter de serviciu”, o emisiune la care comentati, dar si castigati! |
|||
|
04-03-2009, 11:53 AM
(This post was last modified: 04-04-2009 08:44 AM by nicusor_predesel.)
|
|||
|
|||
|
RE: CONCURSUL „Magiun natural de prune Topoloveni – suta la suta natural!”
Magiun natural de prune Topoloveni – suta la suta natural!
Fara conservanti, fara E-uri, fara zahar adaugat! Sursa bogata de substante nutritive importante: zaharuri naturale, fibre alimentare, minerale, vitamine, antioxidanti. Un aliment energizant indicat batrânilor, copiilor, adolescentilor, adultilor precum si celor care depun efort fizic si mental. Hraneste-te sanatos cu magiun natural de prune Topoloveni! DENUMIRE PROTEJATA NATIONAL! Detalii si comenzi pe site-ul http://www.magiun-sonimpex.ro sau prin telefon la 0722.705.950 |
|||
|
04-03-2009, 12:43 PM
|
|||
|
|||
|
Salut prieteni oriunde v-ati afla!
Iata intrebarea la care va astept cu postari, in perioada 3-9 aprilie 2009, pentru concursul „Magiun natural de prune Topoloveni - suta la suta natural!”: De ce a ajuns nationala de fotbal a României ciuca batailor in grupa a 7-a din preliminariile Campionatului Mondial 2010? Cele mai interesante trei postari vor fi premiate, fiecare, cu câte un bax (6 borcane) de „Magiun natural de prune Topoloveni”. |
|||
|
04-03-2009, 02:30 PM
|
|||
|
|||
|
vom fi sau mai bine zis vom putea redresa la timp situatia fotbalului romanesc? nu cumva sa ne trezim ca a fost deja tarziu si tot ce s-a intamplat pana acuma sa fie ca si un vis
Vlad Tzepesh: "Nu este decat o cale! Inainte sau in sus!!" |
|||
|
04-03-2009, 03:09 PM
|
|||
|
|||
|
Romania a ajuns in halul asta pentru ca domnul Piturca isi convoaca jucatorii dupa bunul plac, nu dupa forma lor.Jucator ca Lazar lasat in afara lotului si bagat titular Dorel Stoica, chiar daca el joaca bine in campionatul intern nu poti sa compari.Jucam cu inchizatori, doar nationalele cu jucatori de clasa, inchizatori gen De Rossi [AS Roma] sau Gatusso [AC Milan].
In plus, nu vad scheme la cornere, la lovituri libere ... iar la antrenamente aceleasi lucruri, nimic nou.Vrem ceva nou, un selectioner sa incerce altceva, oricum calificarea e ratata. |
|||
|
04-03-2009, 04:08 PM
(This post was last modified: 04-08-2009 10:31 AM by Irina_Rapid.)
|
|||
|
|||
|
Dupa ce am vazut ultimele 2 meciuri ale nationalei si totodata prestatia incalificabila a jucatorilor nostri,pot afirma ca 90% din vina apartine actorilor din teren.Are si antrenorul vina lui el fiind responsabil de selectie,dar nu cred ca poate fi invinuit pentru jocul haotic de care am avut parte.
Nationala trebuie reconstruita in jurul lui Cristi Tanase! Nu mai trebuie sa ne bazam doar pe Mutu si Chivu, si atunci foarte rar! Pacat ca ne-au furat si bucuria de a ne uita la un meci de fotbal! De ce acesti jucatori care joaca in strainatate, joaca bine le echipele de club de acolo, iar la nationala vin parca mai mult din obligatie, si nu din bucuria de a incerca sa castige pentru tara lor?! P.S. Si ca sa fac un pic haz de necaz...am atasat o poza care ne arata cam cum puteam noi castiga cele 2 meciuri... Nu-mi e frica de moarte, mi-e teama ca intr-o zi cand am sa plec dintre cei vii, n-am sa te mai pot privi Nimic nu ma doboara, dar fara tine sunt distrusa Rapid, te iubesc la nesfarsit si Inc-o Zi in Plus |
|||
|
04-03-2009, 04:59 PM
|
|||
|
|||
|
Stiti vorba cu "Pestele de la cap se impute" deci cam asta e problema si aici.Pana nu se face o restructurare de sus pana jos nu o sa avem nimic nou.Este cam greu cu schimbarile in Romania dar speram, poate pana in 2020 o sa avem si noi ce sustine nu sa stam sa ne uitam la altii la TV.
|
|||
|
04-03-2009, 05:03 PM
(This post was last modified: 04-03-2009 05:32 PM by stvasile.)
|
|||
|
|||
|
Dupa parerea mea, cel mai important factor este atitudinea neprofesionalista a jucatorilor.
Psihicul labil si mentalitatea de "looser" a romanilor (dovedita si la multe alte sporturi) este poate cel mai important motiv al obtinerii ultimelor rezultate. Selectionerul Victor Piturca are carente mari in urmarirea jucatorilor si fixatii stupide in favoarea unor jucatori ori impotriva altora. Fondul de jucatori este intr-adevar unul din ce in ce mai slab, dar pana la urma aceiasi jucatori au obtinut in trecutul apropiat rezultate bune (calificarea la Euro 2008 si egalurile cu Italia si Franta). Ba, daca e da pruna - e buna; daca e buna - e da pruna! http://www.youtube.com/watch?v=JvGNxGlwj...RY5vC_af4o |
|||
|
04-03-2009, 05:34 PM
|
|||
|
|||
|
Nasoala regula asta cu 5 propozitii fratilor
![]() Macar 5 fraze sa fi zis si voi
Ba, daca e da pruna - e buna; daca e buna - e da pruna! http://www.youtube.com/watch?v=JvGNxGlwj...RY5vC_af4o |
|||
|
04-05-2009, 12:14 AM
|
|||
|
|||
|
Grea jurizare, Nicusor! Toate raspunsurile sunt bune si merita un borcan cu magiun.
|
|||
|
« Next Oldest · Next Newest »
|
| Archive | Current time: 09-03-2010, 06:31 AM |